Vepřové řezy v hořčično-křenové marinádě

Vepřové řezy v hořčično-křenové marinádě

4.5 11 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
25 porcí

Składniki

  • 5 jalovcových kuliček
  • 4 stroužky česneku
  • 4 kusy nového koření
  • 5 - 10 gramů soli, hrubé
  • 3 hřebíčky
  • 2 bobkové listy
  • 1 polévková lžíce černého pepře, celého
  • 1 polévková lžíce sušené majoránky
  • 1 polévková lžíce sušeného tymiánu
  • 1 polévková lžíce sušeného rozmarýnu, mletého
  • ½ čajové lžičky cukru
  • 1 ½ čajové lžičky hořčice
  • 1 ½ - 2 rovné čajové lžičky strouhaného křenu, konzervovaného
  • 1000 gramů vepřové pečeně bez kostí
  • 1500 gramů vody

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porci

Białko 8.4 g
Kalorie 296 kJ / 70 kcal
Tłuszcz 4 g
Błonnik 0 g
Węglowodany 0.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...