Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 5 jalovcových kuliček
- 4 stroužky česneku
- 4 kusy nového koření
- 5 - 10 gramů soli, hrubé
- 3 hřebíčky
- 2 bobkové listy
- 1 polévková lžíce černého pepře, celého
- 1 polévková lžíce sušené majoránky
- 1 polévková lžíce sušeného tymiánu
- 1 polévková lžíce sušeného rozmarýnu, mletého
- ½ čajové lžičky cukru
- 1 ½ čajové lžičky hořčice
- 1 ½ - 2 rovné čajové lžičky strouhaného křenu, konzervovaného
- 1000 gramů vepřové pečeně, bez kostí
- 1500 gramů vody
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 296 kJ / 70 kcal / 296 kJ / 70 kcal
- Białko
- 8.4 g / 8.4 g
- Węglowodany
- 0.2 g / 0.2 g
- Tłuszcz
- 4 g / 4 g
- Błonnik
- 0 g / 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sladká chilli omáčka
25min
Dušená šunka ve středozemní marinádě
50 godz. 30 min
Plněné papriky s rajskou omáčkou
1h 30min
Pikantní pomazánka k pivu
12min
Zapečený květák s pečenými bramborami a hořčičnou omáčkou
1 Std. 50 Min
Sádlo se škvarky a tymiánem
2 Std. 5 Min
Katův šleh
35min
Jemný segedínský guláš s knedlíkem
1h
Škvarkoví šneci se zelím
1h 5min
Tatarská omáčka z bezvaječné majonézy
10min
Škvarkové placky
1h 10min
Zabijačkový guláš s knedlíkem
1 godz. 35 min