Vepřové řezy v hořčično-křenové marinádě
TM5 TM6

Vepřové řezy v hořčično-křenové marinádě

4.5 (11 ocen)

Składniki

  • 5 jalovcových kuliček
  • 4 stroužky česneku
  • 4 kusy nového koření
  • 5 - 10 gramů soli, hrubé
  • 3 hřebíčky
  • 2 bobkové listy
  • 1 polévková lžíce černého pepře, celého
  • 1 polévková lžíce sušené majoránky
  • 1 polévková lžíce sušeného tymiánu
  • 1 polévková lžíce sušeného rozmarýnu, mletého
  • ½ čajové lžičky cukru
  • 1 ½ čajové lžičky hořčice
  • 1 ½ - 2 rovné čajové lžičky strouhaného křenu, konzervovaného
  • 1000 gramů vepřové pečeně, bez kostí
  • 1500 gramů vody

Wartości odżywcze
na 1 porci
Kalorie
296 kJ / 70 kcal / 296 kJ / 70 kcal
Białko
8.4 g / 8.4 g
Węglowodany
0.2 g / 0.2 g
Tłuszcz
4 g / 4 g
Błonnik
0 g / 0 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy