Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 700 gramů vody
- 800 gramů brambor, malých, pevných, neoloupaných
- 100 gramů žluté cibule, napůl
- 100 gramů slaniny, sušené, na plátky, na kostičky
-
½
kostky masového bujónu
lub ¾ čajové lžičky masové dochucovací pasty - 30 gramů vinného octa, bílého
- 25 gramů oleje
- ½ čajové lžičky soli
- ¼ čajové lžičky mletého černého pepře
- 2 polévkové lžíce čerstvé petržele, nasekané
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 991 kJ / 236 kcal
- Białko
- 9 g
- Węglowodany
- 30 g
- Tłuszcz
- 8 g
- Błonnik
- 2.7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Hořčičná vejce s vařenými bramborami
1h 5min
Ovesné bochánky s čokoládou
25 Min
Bramborový salát s vejci a majonézou
1 Std. 30 Min
Gulášová polévka s balzamikem
1 Std. 30 Min
Bramborový salát s anglickou slaninou
4 Std. 10 Min
Košíčky se slaninou a párky
35 Min
Hovězí steaky přelité smetanovou omáčkou se zeleným pepřem
35 Min
Bavorský bramborový salát
15 Min
Platýz s míchanou zeleninou v balíčku
1h 15min
Mozzarellové špízy s pestem z rukoly
2 Std. 15 Min
Těstoviny s vinnou klobásou a červeným vínem
20 min
Tresčí minifishcakes s hráškem
1h 10min