Urządzenia i Akcesoria
Teplý bramborový salát se slaninou
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 porce
Składniki
-
700 gramů vody
-
800 gramů brambor malých, pevných, neoloupaných
-
100 gramů žluté cibule napůl
-
100 gramů slaniny, sušené, na plátky na kostičky
-
¾ čajové lžičky masové dochucovací pasty½ kostky masového bujónu
-
30 gramů vinného octa, bílého
-
25 gramů oleje
-
½ čajové lžičky soli
-
¼ čajové lžičky mletého černého pepře
-
2 polévkové lžíce čerstvé petržele nasekané
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porci
Białko
9 g
Kalorie
991 kJ /
236 kcal
Tłuszcz
8 g
Błonnik
2.7 g
Węglowodany
30 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Zima na horách
10 Przepisów
Czechy
Czechy
Może spodoba Ci się również...
Chlebová polévka
25 min
Horké likérové potěšení
15 min
Lasagne s kysaným zelím
1 godz. 50 min
Rýže s lososem a žampióny
45 min
Bramborový salát s anglickou slaninou
4 godz. 10 min
Buchty s uzeným masem
1 godz. 30 min
Bavorské knedlíčky do polévky
1 godz.
Smaženka
20 min
Bramborová pomazánka s kyselými okurkami
40 min
Keftedes (řecké masové karbanátky)
2 godz. 30 min
Budapešťská pomazánka
10 min
Sekaná roláda plněná uzenou klobásou
1 godz. 10 min