Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 700 gramů vody
- 800 gramů brambor, malých, pevných, neoloupaných
- 100 gramů žluté cibule, napůl
- 100 gramů slaniny, sušené, na plátky, na kostičky
-
½
kostky masového bujónu
lub ¾ čajové lžičky masové dochucovací pasty - 30 gramů vinného octa, bílého
- 25 gramů oleje
- ½ čajové lžičky soli
- ¼ čajové lžičky mletého černého pepře
- 2 polévkové lžíce čerstvé petržele, nasekané
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 991 kJ / 236 kcal
- Białko
- 9 g
- Węglowodany
- 30 g
- Tłuszcz
- 8 g
- Błonnik
- 2.7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Fazolková polévka
35min
Pivní rizoto s houbami
45min
Jablková dobrota se slaným karamelem
45min
Pečené papriky plněné masovou směsí
1 Std. 20 Min
Bavorské knedlíky s bazalkou
20 Min
Tagliatelle s restovanými hříbky
1 Std.
Fazole s vepřovým masem a klobásou
1 Std. 20 Min
Špagety alla Norma
1 Std. 30 Min
Bramborový salát s anglickou slaninou
4 Std. 10 Min
Zelňačka
25 Min
Kulajda
40min
Fazolková polévka s koprem a vejcem
30min