Urządzenia i Akcesoria
Teplý bramborový salát se slaninou
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 porce
Składniki
-
700 gramů vody
-
800 gramů brambor malých, pevných, neoloupaných
-
100 gramů žluté cibule napůl
-
100 gramů slaniny, sušené, na plátky na kostičky
-
¾ čajové lžičky masové dochucovací pasty½ kostky masového bujónu
-
30 gramů vinného octa, bílého
-
25 gramů oleje
-
½ čajové lžičky soli
-
¼ čajové lžičky mletého černého pepře
-
2 polévkové lžíce čerstvé petržele nasekané
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porci
Białko
9 g
Kalorie
991 kJ /
236 kcal
Tłuszcz
8 g
Błonnik
2.7 g
Węglowodany
30 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Zima na horách
10 Przepisów
Czechy
Czechy
Może spodoba Ci się również...
Zelný hrnec s vepřovým masem
50 min
Čevapčiči s tzatziki
30 min
Vepřenky
25 min
Kvašáková polévka se zakysanou smetanou
30 min
Novoroční čočka s houbami
1 godz. 5 min
Nadýchaný pórkový koláč
2 godz.
Cuketovo-bramborová nádivka
1 godz. 5 min
Chlupaté knedlíky
1 godz. 5 min
Čočka na kyselo
2 godz. 55 min
Ražničí s bramborami
1 godz. 5 min
Zelňačka
25 min
Fazolový guláš s klobásou
11 godz. 25 min