Urządzenia i Akcesoria
Rizoto s brynzou a vlašskými ořechy
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 40 min
4 porce
Składniki
-
60 gramů vlašských ořechů, loupaných
-
45 gramů šalotky
-
1 stroužek česneku
-
25 gramů másla
-
10 gramů olivového oleje
-
250 gramů rýže arborio (kulatozrnná rýže)
-
100 gramů vína bílého, suchého
-
600 gramů vody600 gramů drůbežího vývaru
-
100 gramů brynzy
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porce
Białko
12 g
Kalorie
2054 kJ /
489 kcal
Tłuszcz
24 g
Błonnik
2 g
Węglowodany
55 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Řekni sýr
12 Przepisów
Czechy
Czechy
Może spodoba Ci się również...
Bylinkové noky, divoké houby, hrášek a omáčka z vyzrálého sýra
1 godz.
Cannelloni s artyčokovou náplní a rajčatovou omáčkou
1 godz. 35 min
Cuketové rizoto s krevetami
1 godz. 15 min
Gratinované cannelloni plněné pórkem a brokolicí
1 godz. 45 min
Křehký koláč s tuňákem, čerstvým sýrem a rajčaty
50 min
Zapečené těstoviny s dýní a sýrem
1 godz.
Houbové rizoto
40 min
Rizoto s dýní a uzeným lososem
35 min
Papriková polévka s bazalkovou pěnou
35 min
Rizoto s cuketou a sýrem feta
30 min
Rizoto s dýní a taleggiem
45 min
Rizoto s parmazánem
30 min