Urządzenia i Akcesoria
Rizoto s brynzou a vlašskými ořechy
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 40 min
4 porce
Składniki
-
60 gramů vlašských ořechů, loupaných
-
45 gramů šalotky
-
1 stroužek česneku
-
25 gramů másla
-
10 gramů olivového oleje
-
250 gramů rýže arborio (kulatozrnná rýže)
-
100 gramů vína bílého, suchého
-
600 gramů vody600 gramů drůbežího vývaru
-
100 gramů brynzy
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porce
Białko
12 g
Kalorie
2054 kJ /
489 kcal
Tłuszcz
24 g
Błonnik
2 g
Węglowodany
55 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Řekni sýr
12 Przepisów
Czechy
Czechy
Może spodoba Ci się również...
Houbové rizoto
40 min
Žampióny s bylinkovým mascarpone
35 min
Citrónový meringue páj
3 godz.
Ořechová polévka s kokosovým mlékem
20 min
Cibulovo-ricottové muffiny se šalvějí
1 godz.
Arašídová polévka
40 min
Hermelínová polévka se žampiónovou směsí
30 min
Houbový Stroganoff
30 min
Rizoto s hruškami a gorgonzolou
40 min
Koláč s dýní a mletým masem
1 godz. 45 min
Krémová polévka ze zelené čočky s křepelčím vejcem
45 min
Rizoto s houbami a špenátem
55 min