Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 čajové lžičky soli
- 100 gramů špaldy loupané
- 100 gramů horského sýru, na kousky
- 100 gramů ementálu, na kousky
- 120 gramů mražených špenátových listů, vymačkaných
- 250 gramů hladké mouky (viz tip)
- 80 gramů pšeničné krupice
- 70 gramů vody a voda na uvaření špeclí
- 4 vejce
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 2707 kJ / 646 kcal
- Białko
- 34 g
- Węglowodany
- 74 g
- Tłuszcz
- 24 g
- Błonnik
- 7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Tagliatelle s restovanými hříbky
1 Std.
Cibulová polévka
1 Std. 10 Min
Minestrone
45 min
Brioška
8 Std.
Palačinky Piña Colada
40 Min
Salát z červeného zelí s kuřetem
40 Min
Portugalské koblížky (BOLAS DE PORTUGAL)
2 Std. 10 Min
Galetka s třešněmi
1 Std. 25 Min
Vafle à la frittata
1 Std. 20 Min
Lilkové rolky plněné mletým masem
55 min
Pečená rýže s cuketou a sýrem
50 min
Cuketové lasagne se sýrem
1 Std.