Urządzenia i Akcesoria
Hruškový kompot s lískovými oříšky
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
4 porce
Składniki
-
50 gramů lískových ořechů pražených
-
600 gramů hrušek oloupaných, bez jádřinců, na kostičky (3 cm)
-
130 gramů sušených meruněk celých
-
nastrouhanou pomerančovou kůru (z 1 bio pomeranče)
-
200 gramů vody
-
140 gramů cukru krupice
-
15 gramů pomerančového likéru (Triple seco, Cointreau, etc.)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porce
Białko
3.4 g
Kalorie
1327 kJ /
317 kcal
Tłuszcz
8.1 g
Błonnik
7.7 g
Węglowodany
57.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Zavařujeme!
11 Przepisów
Czechy
Czechy
Może spodoba Ci się również...
Polévka oranžová z dýně
35 min
Vývar z červené řepy
4 godz. 15 min
Špagety s rajčatovou omáčkou a očními bulvami
1 godz. 25 min
Pomerančovo-zázvorový kečup
30 min
Restovaná šalotka (250 gramů)
Brak ocen
Mexický rozmarýnový punč
10 min
Dýňová polévka, ryba se zeleninou a rýží a jablkovo-hruškový crumble
1 godz.
Špenátové gnocchi alla Romana
1 godz. 25 min
Quinoa dezert s malinovým přelivem
2 godz.
Mrkvovo-fenyklové zelí s naklíčenou pohankou
Brak ocen
Smetanový krém s mátou a jahodovou omáčkou
Brak ocen
Papriková polévka s bazalkovou pěnou
35 min