Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Creme de chocolate branco
- 150 g chocolate branco
- 20 g manteiga
- 10 g leite
Gressinos
- 40 g iogurte natural
- 30 g azeite
- 30 g açúcar
- 1 ovo
- 80 g farinha tipo 65
- ½ c. chá de fermento p/ bolos
- Wartości odżywcze
- na 1 unidade
- Kalorie
- 239.2 kJ / 57.2 kcal
- Białko
- 0.9 g
- Węglowodany
- 5.9 g
- Tłuszcz
- 3.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.5 g
- Błonnik
- 0.1 g
- Sód
- 13.5 mg