Urządzenia i Akcesoria
Cacetinhos de centeio
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
8 unidades
Składniki
-
água mais q.b. p/ pincelar270 g
-
2 c. chá de fermento de padeiro secofermento de padeiro fresco20 g
-
farinha tipo 65 mais q.b. p/ polvilhar230 g
-
farinha de centeio200 g
-
sal1 ½ c. chá de
-
Sementes de sésamo q.b. p/ polvilhar
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 unidade
Białko
5 g
Kalorie
895 kJ /
214 kcal
Tłuszcz
1 g
Błonnik
22 g
Węglowodany
46 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Snacks
30 Przepisów
Portugalia
Portugalia
Może spodoba Ci się również...
Pãezinhos de cereais
2 godz.
Pão de centeio e aveia
1 godz. 30 min
Pão rústico
2 godz.
Pão norueguês
55 min
Carcaças
1 godz. 50 min
Pão de iogurte
1 godz. 25 min
Pão de centeio e noz
1 godz. 25 min
Pão de iogurte
50 min
Pão saloio
1 godz. 25 min
Pãezinhos integrais com noz e muesli
40 min
Artisan bread
1 godz. 30 min
Pão de forma integral
2 godz.