
Urządzenia i Akcesoria
Petit Gateaux de frutos secos e chocolate
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
2 doses
Składniki
-
avelã torrada mais q.b. picada p/ polvilhar20 g
-
amêndoa torrada s/ pele20 g
-
manteiga mais q.b. p/ untar20 g
-
farinha tipo 5530 g
-
ovo1
-
açúcar amarelo15 g
-
leite45 g
-
laranja (raspa e sumo)½
-
chocolate (2 quadrados aprox.)20 g
-
Crème fraîche q.b. p/ servir
Wartości odżywcze na 1 dose
Kalorie
385.3 kcal /
1612 kJ
Białko
9.4 g
Tłuszcz
25.4 g
Węglowodany
34.1 g
Błonnik
3.9 g
Tłuszcz nasycony
8.9 g
Sód
94.6 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Dois à mesa
9 Przepisów
Portugalia
Portugalia