Wersje kompatybilne
Meergranenpizza met brie, Serranoham en vijgen confituur
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Meergranenpizza
- 465 g water
- 5 g verse gist
- 1 tl bruine suiker
- 350 g meergranenbloem
- 1 el extra vergine olijfolie
- 1 theelepel zout, en iets meer om te bestrooien
- 20 g citroensap
- 200 g tomaten passata
- gedroogde oregano, om te bestrooien
- 250 g brie kaas, in plakjes
- 80 g Serranoham, in plakjes
- 50 g vijgen confituur
- Wartości odżywcze
- na 1 stuk
- Kalorie
- 1831.2 kJ / 437.7 kcal
- Białko
- 19.3 g
- Węglowodany
- 54.3 g
- Tłuszcz
- 15.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 8 g
- Błonnik
- 2.5 g
- Sód
- 636.7 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Croquembouche met sinaasappel custard en donkere chocolade
No ratings
Rode bietensoep met kruidenknoedels
1h 10min
Ravioli van sternoten met champagnesaus
1h 30min
Curry-wortelbrood
1h 5min
Vegan bananen-kokoscake
No ratings
Confituur van rabarber, aardbei en vanille
45 Min
Vegetarisch medaillon
No ratings
Lamsspiesjes
No ratings
Tomatenketchup
1h 15min
Yoghurt met appel en bosbessen
12 Std. 40 Min
Confituur van ananas en gember
40 min
Aardappel-spinaziesoep met hartige eiercustard
45 Min