Wersje kompatybilne
Meergranenpizza met brie, Serranoham en vijgen confituur
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Meergranenpizza
- 465 g water
- 5 g verse gist
- 1 tl bruine suiker
- 350 g meergranenbloem
- 1 el extra vergine olijfolie
- 1 theelepel zout, en iets meer om te bestrooien
- 20 g citroensap
- 200 g tomaten passata
- gedroogde oregano, om te bestrooien
- 250 g brie kaas, in plakjes
- 80 g Serranoham, in plakjes
- 50 g vijgen confituur
- Wartości odżywcze
- na 1 stuk
- Kalorie
- 1831.2 kJ / 437.7 kcal
- Białko
- 19.3 g
- Węglowodany
- 54.3 g
- Tłuszcz
- 15.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 8 g
- Błonnik
- 2.5 g
- Sód
- 636.7 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sinaasappelconfituur met Campari
1 godz. 35 min
Ovengebakken groentechips
Keine Bewertungen
Jerk kip met zoete aardappelpuree en groenten
3 Std. 5 Min
Gierst met kip en curry
35min
Bloedige hersenspaghetti
13 godz. 30 min
Kurkumapizza met ansjovis, courgettebloemen en uien
2h 15min
Veelzijdige gladde soep
45 min
Risotto bolognese
45 min
Spaghettini linzen-bolognese, gebakken met salami
1h 10min
Clafoutis met amarena kersen en amandelmelk
Keine Bewertungen
Spookachtige groene oogbalsoep
30min
Linzengebraad met zoete aardappel-en knolselderpuree en broccoli
1h