Meergranenpizza met brie, Serranoham en vijgen confituur

Meergranenpizza met brie, Serranoham en vijgen confituur

4.0 1 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 3 godz. 35 min
6 stuks

Składniki

Meergranenpizza
  • water
    465 g
  • verse gist
    5 g
  • bruine suiker
    1 tl
  • meergranenbloem
    350 g
  • extra vergine olijfolie
    1 el
  • zout en iets meer om te bestrooien
    1 theelepel
  • citroensap
    20 g
  • tomaten passata
    200 g
  • gedroogde oregano om te bestrooien
  • brie kaas in plakjes
    250 g
  • Serranoham in plakjes
    80 g
  • vijgen confituur
    50 g

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 stuk

Sód 636.7 mg
Białko 19.3 g
Kalorie 1831.2 kJ / 437.7 kcal
Tłuszcz 15.7 g
Błonnik 2.5 g
Tłuszcz nasycony 8 g
Węglowodany 54.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...