Urządzenia i Akcesoria
Meergranenpizza met brie, Serranoham en vijgen confituur
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 3 godz. 35 min
6 stuks
Składniki
Meergranenpizza
-
water465 g
-
verse gist5 g
-
bruine suiker1 tl
-
meergranenbloem350 g
-
extra vergine olijfolie1 el
-
zout en iets meer om te bestrooien1 theelepel
-
citroensap20 g
-
tomaten passata200 g
-
gedroogde oregano om te bestrooien
-
brie kaas in plakjes250 g
-
Serranoham in plakjes80 g
-
vijgen confituur50 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 stuk
Sód
636.7 mg
Białko
19.3 g
Kalorie
1831.2 kJ /
437.7 kcal
Tłuszcz
15.7 g
Błonnik
2.5 g
Tłuszcz nasycony
8 g
Węglowodany
54.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Pizza Gourmet
10 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Zomerse trifle van ricotta en bessen
30 min
Boterham met medium hard gekookt ei, citrusmayonaise en kaas
Brak ocen
Op Mediterrane wijze in zoutkorst gebakken vis met gekarameliseerde venkel
1 godz. 15 min
Op Italiaanse wijze gebakken zeebaars met geroosterde paprikadip en venkelsalade
40 min
Volkoren Paasbrood met eieren en gerookte forelfilets
1 godz. 45 min
Coconut Dream
10 min
Quinoasalade
40 min
Sinaasappel zalm met broccoli 'couscous'
25 min
Pasta met ansjovis en broodkruimels
45 min
Verse zomerse loempia’s
30 min
Pudding met aardbei en peer
Brak ocen
Duo van zondagse vlechtbroodjes
2 godz. 10 min