Urządzenia i Akcesoria
Meergranenpizza met brie, Serranoham en vijgen confituur
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 3 godz. 35 min
6 stuks
Składniki
Meergranenpizza
-
water465 g
-
verse gist5 g
-
bruine suiker1 tl
-
meergranenbloem350 g
-
extra vergine olijfolie1 el
-
zout en iets meer om te bestrooien1 theelepel
-
citroensap20 g
-
tomaten passata200 g
-
gedroogde oregano om te bestrooien
-
brie kaas in plakjes250 g
-
Serranoham in plakjes80 g
-
vijgen confituur50 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 stuk
Sód
636.7 mg
Białko
19.3 g
Kalorie
1831.2 kJ /
437.7 kcal
Tłuszcz
15.7 g
Błonnik
2.5 g
Tłuszcz nasycony
8 g
Węglowodany
54.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Pizza Gourmet
10 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Bearnaisesaus
15 min
Pompoensoep
35 min
Broccolisoep
15 min
Risotto met Parmezaanse kaas
40 min
Bevroren veenbessen margarita
5 min
Brood en tomatensoep, opgerolde spinazieomelet en gestoomde ratatouillegroenten
1 godz. 5 min
Tapenade gebakken kip en aardappelpuree met gekarameliseerde uien
2 godz. 15 min
Menu: Slasoep, zeebaars met waterkerssaus
Brak ocen
Piña Colada sorbet
30 min
Risotto met Parmezaanse kaas
30 min
Romige courgettensoep
25 min
Romige tomatensoep
25 min