Ragù di calamari a Cottura Lenta

Ragù di calamari a Cottura Lenta

4.7 44 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 5 godz. 30 min
4 porzioni

Składniki

  • 700 g di calamari ad anelli freschi
  • 800 g di acqua
  • 1 spicchio di aglio
  • 1 peperoncino secco piccante
  • 50 g olio extravergine di oliva
  • 200 g di passata di pomodoro
  • 300 g di pomodori ciliegino a metà
  • 5 g di sale
  • 30 g di brandy

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 94 mg
Białko 28.6 g
Kalorie 1325.5 kJ / 316.8 kcal
Tłuszcz 15.1 g
Błonnik 0.9 g
Tłuszcz nasycony 2.4 g
Węglowodany 10.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...