Escalop de vițel cu reducție de căpșune
TM6 TM5

Escalop de vițel cu reducție de căpșune

(Brak ocen)

Składniki

  • 150 g căpșune, proaspăte, tăiate jumătăți (vezi recomandări)
    lub 150 g căpșune, congelate
  • 20 g zahăr brun
  • 20 g unt, tăiat bucăți, plus 3 linguri pentru prăjit
  • 8 bucăți escalop de vițel (aprox. 3 mm grosime)
  • făină, pentru îmbrăcat escalopul
  • 30 g oțet balsamic
  • 1 - 2 prize sare
  • 1 - 2 prize piper negru măcinat

Wartości odżywcze
na 1 porție
Kalorie
888 kJ / 212 kcal
Białko
27 g
Węglowodany
1 g
Tłuszcz
8 g
Tłuszcz nasycony
5 g
Błonnik
0.5 g
Sód
207 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy