Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
150
g căpșune, proaspăte, tăiate jumătăți (vezi recomandări)
lub 150 g căpșune, congelate - 20 g zahăr brun
- 20 g unt, tăiat bucăți, plus 3 linguri pentru prăjit
- 8 bucăți escalop de vițel (aprox. 3 mm grosime)
- făină, pentru îmbrăcat escalopul
- 30 g oțet balsamic
- 1 - 2 prize sare
- 1 - 2 prize piper negru măcinat
- Wartości odżywcze
- na 1 porție
- Kalorie
- 888 kJ / 212 kcal
- Białko
- 27 g
- Węglowodany
- 1 g
- Tłuszcz
- 8 g
- Tłuszcz nasycony
- 5 g
- Błonnik
- 0.5 g
- Sód
- 207 mg
Alternatywne przepisy
Avgolemono (supă de pui cu ou și lămâie)
1 Std. 15 Min
Gnocchi cu carne de porc, roșii și dovlecei
35 min
Risotto cu Gorgonzola și ceapă caramelizată
Brak ocen
Crème Brûlée cu lichior de ouă
1 Std. 15 Min
Cartofi în sos picant de roșii
35 min
Rocky Road cu rahat
2 godz. 20 min
Pui Alfredo cu paste, gătit lent
3 Std. 35 Min
Blanquette de vițel
1h 30 min
Pui cu chilli dulce și varză
2 godz.
Bolul cu carne de porc și hoisin
30 min
Pot-au-feu
Brak ocen
Pui cu boia și sos de smântână
1 Std. 15 Min