Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 40 g parmezan, tăiat bucăți (3 cm)
- 1 șalotă (aprox. 30 g), tăiată jumătăți
- 30 g ulei de măsline extravirgin
- 320 g orez pentru risotto, de ex. Carnaroli sau Arborio, cu timp de fierbere 14-15 minute (vezi recomandarea)
- 180 g mere (orice soi), curățate de coajă, fără cotoare, tăiate cuburi (1 cm)
- 820 g apă
- 1 linguriță sare
- 80 g șuncă afumată, fiartă, tăiată bucăți
- Wartości odżywcze
- na 1 porție
- Kalorie
- 1861 kJ / 445 kcal
- Białko
- 13 g
- Węglowodany
- 67 g
- Tłuszcz
- 12 g
- Tłuszcz nasycony
- 3 g
- Błonnik
- 2.7 g
- Sód
- 670 mg
Alternatywne przepisy
Spaghettini cu usturoi, ulei și roșii cherry
25min
Bundt sărat cu cartofi
1h 55 min
Roșii umplute cu ton
35min
Cartofi Dauphinoise
50min
File de vițel cu corcodușe
1h 50 min.
Bruschete cu inimi de anghinare
30min
Fasole verde sous-vide
1h 20min
Spaghettini cu ardei
50min
Porc gătit lent, cu sos barbecue și coleslaw
6h 30min
Tort cu piure de mere
1h 15min
Clafoutis cu cireșe
50min
Conopidă cu brânză, la cuptor
55min