Urządzenia i Akcesoria
Mușchi de porc cu miere și ierburi aromate
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 4 godz. 10 min
8 porții
Składniki
-
mușchi de porc fără piele (vezi recomandare)1000 g
-
căței de usturoi3
-
ulei de măsline40 g
-
miere50 g
-
foi de dafin, uscate2
-
ienibahar boabe3
-
măghiran, uscat1 lingură
-
sare de mare1 ½ linguriță
-
piper negru măcinat¾ linguriță
-
apă1500 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porție
Sód
495.8 mg
Białko
46.5 g
Kalorie
1237.8 kJ /
294.7 kcal
Tłuszcz
9.5 g
Błonnik
0.8 g
Tłuszcz nasycony
2.3 g
Węglowodany
5.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Platoul cu carne
8 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Friptură sous-vide cu sos cremos de lămâie
1 godz. 30 min
Gyoza cu porc și sos cu soia
1 godz.
Pulpe de pui sous-vide
1 godz. 35 min
Pui în sos de piersici
40 min
Pui și păstârnac cu sos cremos de lămâie
1 godz. 50 min
Umplutură festivă
1 godz.
Mușchiuleț de porc cu rozmarin și piper verde
5 godz. 15 min
Mousse de fructe
4 godz. 50 min
Ruladă de porc
1 godz. 30 min
Pui cu sos de smântână și legume
50 min
Paste în sos de roșii, cu jambon și chorizo
20 min
Cheesecake (necopt)
5 godz. 30 min