Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 g șalote, curățate
- 150 g vin roșu
- 300 g morcovi, tăiați bastonașe (1 x 7 cm)
- 1 muşchiuleţ de porc (500 g, cca. Ø 6 cm)
- 1 linguriță sare
- ½ linguriță piper negru măcinat
- 130 g apă
-
½
linguriță concentrat pastă de carne,
lub ½ cub de concentrat de carne (pentru 0,5 l) - 8 boabe de ienupăr (opcjonalnie)
-
25
g gem de cireșe
lub 25 g gem din fructe roșii - 20 g unt, nesărat sau sărat
- 1 linguriță amidon de porumb
- Wartości odżywcze
- na 1 porție
- Kalorie
- 1047 kJ / 250 kcal
- Białko
- 29 g
- Węglowodany
- 11 g
- Tłuszcz
- 7 g
- Błonnik
- 2.5 g
Alternatywne przepisy
Piept de pui pizzaiola
55 min
Rață cu cinci arome și ciuperci. Legume asiatice și orez
1h 5min
Mușchiuleț de porc cu sos de muștar
35 min
Supreme de pui cu miere și limetă, cu chutney de mango
1h 15min
Medalion de porc cu bastonașe de gulie și sos de ardei
1 godz. 30 min
Vită Stroganoff
1h
Rulouri de pui cu mere, cartofi dulci și sos curry
1h 25min
Concentrat pastă de pui
45 min
Fleică de porc gătită lent, cu noodles și sos de chilli și susan
4h 25min
Piept de pui cu cușcuș în stil arab
45 min
Pulpă de curcan învelită în bacon, cu cartofi
1h 40min
Ochiuri la aburi
15 Min