Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 g șalote, curățate
- 150 g vin roșu
- 300 g morcovi, tăiați bastonașe (1 x 7 cm)
- 1 muşchiuleţ de porc (500 g, cca. Ø 6 cm)
- 1 linguriță sare
- ½ linguriță piper negru măcinat
- 130 g apă
-
½
linguriță concentrat pastă de carne,
lub ½ cub de concentrat de carne (pentru 0,5 l) - 8 boabe de ienupăr (opcjonalnie)
-
25
g gem de cireșe
lub 25 g gem din fructe roșii - 20 g unt, nesărat sau sărat
- 1 linguriță amidon de porumb
- Wartości odżywcze
- na 1 porție
- Kalorie
- 1047 kJ / 250 kcal
- Białko
- 29 g
- Węglowodany
- 11 g
- Tłuszcz
- 7 g
- Błonnik
- 2.5 g
Alternatywne przepisy
Mușchiuleț de porc cu rozmarin și piper verde
5h 15min
Friptură de vită în sânge sous-vide, cu sos béarnaise
2 godz. 20 min
Vită Stroganoff
1 godz.
Supă de carne cu paste și ricotta (7-9 luni)
Brak ocen
Somon cu crustă de migdale
35 min
Vită cu chili, feta și lămâie
45 min
Ardei umpluți cu salată Tabbouleh
50 min
Gratin de crevete cu piper roșu
30 min
Mușchiuleț de porc cu sos de vișine
35 min
Bastonașe de morcovi prăjite (stir-fried) (200 g)
Brak ocen
Vită cu ciuperci
30 min
Supreme de pui cu miere și limetă, cu chutney de mango
1 Std. 15 Min