Mușchiuleț de porc cu sos de vin roșu și legume
TM5 TM6

Mușchiuleț de porc cu sos de vin roșu și legume

4.1 (10 ocen)

Składniki

  • 30 g șalote, curățate
  • 150 g vin roșu
  • 300 g morcovi, tăiați bastonașe (1 x 7 cm)
  • 1 muşchiuleţ de porc (500 g, cca. Ø 6 cm)
  • 1 linguriță sare
  • ½ linguriță piper negru măcinat
  • 130 g apă
  • ½ linguriță concentrat pastă de carne,
    lub ½ cub de concentrat de carne (pentru 0,5 l)
  • 8 boabe de ienupăr (opcjonalnie)
  • 25 g gem de cireșe
    lub 25 g gem din fructe roșii
  • 20 g unt, nesărat sau sărat
  • 1 linguriță amidon de porumb

Wartości odżywcze
na 1 porție
Kalorie
1047 kJ / 250 kcal
Białko
29 g
Węglowodany
11 g
Tłuszcz
7 g
Błonnik
2.5 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy