Urządzenia i Akcesoria
Gujoane crocante de pui (fără alergeni)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 30 min
16 bucăți
Składniki
-
făină de cocos30 g
-
mălai30 g
-
lămâie doar coaja½
-
praf de usturoi½ linguriță
-
boia afumată1 linguriță
-
piper negru măcinat¼ linguriță
-
piept de pui file, cu sau fără piele tăiat bucăți (2-3 cm), apoi congelat timp de 30 min.500 g
-
măr (orice soi) curățat de coajă, fără cotor, tăiat bucăți (aprox. 100 g)½
-
sare de mare½ linguriță
-
ulei vegetal1 lingură
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 bucată
Białko
8.2 g
Kalorie
217 kJ /
52 kcal
Tłuszcz
1.4 g
Węglowodany
2.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Fără alergeni
10 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Bundt în trei straturi
1 Std. 30 Min
Rulouri de vită pizzaiola
1 Std. 10 Min
Pateuri-bomboană
40 Min
Crevete proaspete sous-vide
Keine Bewertungen
Gougères (Gogoșele cu brânză)
40 Min
Burger cu somon
2 Std. 20 Min
Pachețele de Paște cu brânză (Flaounes)
1 Std. 5 Min
Bomboane de Crăciun cu ciocolată albă
40 Min
Pizza Star
1 Std. 45 Min
Înghețată de banane cu sos de caramel sărat
15 Min
Lipii grecești
1 Std. 15 Min
Biscuiți cu unt
50 Min