法式傳統澄清牛肉湯
TM6 TM5

法式傳統澄清牛肉湯

(Brak ocen)

Składniki

  • 1 個 蛋白
  • 500 克 牛絞肉
  • 150 克 紅蘿蔔 ,洗淨,去皮切塊(約3公分)
  • 50 克 韭蔥 ,洗淨,切段(約3公分)
    lub 50 克 日本大蔥 ,洗淨,切段(約3公分)
  • 150 克 洋蔥 ,切塊(約3公分)
  • ½ 茶匙 百里香
  • 1500 克 牛肉高湯
  • ½ 茶匙 黑胡椒粗粒
  • ¼ 茶匙 鹽 ,依個人口味調整

Wartości odżywcze
na 4 人份
Kalorie
11670.8 kJ / 2787.2 kcal
Białko
189.6 g
Węglowodany
52 g
Tłuszcz
198.5 g
Tłuszcz nasycony
361.3 g
Błonnik
19.2 g
Sód
4217.4 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy