法式傳統澄清牛肉湯

法式傳統澄清牛肉湯

Brak ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 25 min
4 人份

Składniki

  • 蛋白
    1 個
  • 牛絞肉
    500 克
  • 紅蘿蔔 ,洗淨,去皮切塊(約3公分)
    150 克
  • 韭蔥 ,洗淨,切段(約3公分)
    50 克
    50 克 日本大蔥, ,洗淨,切段(約3公分)
  • 洋蔥 ,切塊(約3公分)
    150 克
  • 百里香
    ½ 茶匙
  • 牛肉高湯
    1500 克
  • 黑胡椒粗粒
    ½ 茶匙
  • ,依個人口味調整
    ¼ 茶匙

Wartości odżywcze na 4 人份

Kalorie 2787.2 kcal / 11670.8 kJ
Białko 189.6 g
Tłuszcz 198.5 g
Węglowodany 52 g
Błonnik 19.2 g
Tłuszcz nasycony 361.3 g
Sód 4217.4 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...