
Urządzenia i Akcesoria
海味濃湯
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
6 人份
Składniki
-
新鮮蛤蜊,已吐沙,洗淨 ,將外殼刷洗乾淨400 克
-
特級橄欖油80 克
-
生草蝦300 克
-
白酒50 克
-
水300 克
-
蔥 ,只取蔥白,切段100 克
-
蒜頭5 克
-
洋蔥200 克
-
罐裝切碎番茄200 克
-
鱈魚肉片 ,切塊250 克
-
鮮奶油50 克
-
鹽½ 茶匙
-
黑胡椒粉½ 茶匙
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
359.2 kcal /
1501 kJ
Białko
20.5 g
Tłuszcz
26.8 g
Węglowodany
10.2 g
Błonnik
1.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

聖誕派對開始了!
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan