Urządzenia i Akcesoria
糯米人蔘雞湯
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 10 min
6 人份
Składniki
-
長糯米 清洗淨泡 2 小時,瀝乾100 克
-
紅棗2
-
人蔘片10 克
-
全雞 去頭腳,沖洗乾淨900 - 1000 克
-
水1400 - 1500 克
Poziom trudności
zaawansowany
Wartości odżywcze na 6 人份
Sód
725.8 mg
Białko
184.5 g
Kalorie
10650.2 kJ /
2545.5 kcal
Tłuszcz
144.2 g
Błonnik
3.4 g
Tłuszcz nasycony
41.1 g
Węglowodany
117.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
安城牛肉湯
1 godz. 10 min
蛤蜊蒜頭雞湯
1 godz. 30 min
酸辣湯
55 min
泡菜年糕湯
40 min
韓國牛肉海帶湯
40 min
海味濃湯
50 min
野菇濃湯
40 min
麻辣鍋湯底
55 min
冰糖銀耳燉水梨
1 godz.
蒜香蛤蜊卜卜鍋
Brak ocen
竹筍蛤蜊雞湯
Brak ocen
薏仁蓮子山藥雞湯
Brak ocen