
Urządzenia i Akcesoria
Rosbife com batata-doce e molho remoulade
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
4 doses
Składniki
Remoulade
-
óleo200 g
-
cerefólio5 pés de
-
cornichons50 g
-
ovo1
-
sumo de limão (opcjonalnie)½ - 1 c. chá de
-
mostarda½ c. chá de
-
sal½ c. chá de
-
pimenta¼ c. chá de
-
açúcar1 pitada de
-
crème-fraîche100 g
Rosbife e batatas
-
lombo de vaca600 g
-
manteiga20 g
-
alecrim2 pés de
-
Água q.b.
-
sumo de limão (½ unid. aprox.) (ver dica)30 g
-
Azeite q.b. p/ untar
-
batata-doce cortada em palitos grossos (1 cm aprox.)800 g
-
Sal q.b.
-
Pimenta q.b.
-
Pimentão doce q.b.
Wartości odżywcze na 1 dose
Kalorie
1004 kcal /
4206 kJ
Białko
40 g
Tłuszcz
72 g
Węglowodany
49 g
Błonnik
6.3 g
Tłuszcz nasycony
21 g
Sód
1933 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

TM6: Tudo sobre modos
44 Przepisy
Portugalia
Portugalia