Urządzenia i Akcesoria
Pão rústico de azeitona
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 3 godz. 15 min
20 fatias
Składniki
-
azeitona preta s/ caroço80 g
-
figo seco80 g
-
noz60 g
-
alecrim só as folhas2 pés de
-
farinha de centeio integral200 g
-
farinha tipo 65450 g
-
água300 g
-
fermento de padeiro fresco25 g
-
sal2 c. chá de
-
azeite100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 fatia
Sód
0.2 mg
Białko
4.9 g
Kalorie
830.3 kJ /
198.5 kcal
Tłuszcz
7.6 g
Błonnik
3.1 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Węglowodany
28.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Rockstars
9 Przepisów
Portugalia
Portugalia
Może spodoba Ci się również...
Pão de mistura simples
3 godz. 40 min
Pão tibetano “Balep korkun”
1 godz. 30 min
Pão de centeio e aveia
1 godz. 30 min
Pão caseiro
2 godz.
Pão integral com passas
1 godz. 50 min
Pão com azeitonas
6 godz.
Pão de leitelho
18 godz.
Pão alemão
2 godz.
Pão integral com tomilho-limão
2 godz. 35 min
Mistura para pão integral
10 min
Pão com sementes e aveia
5 godz. 30 min
Pão da terra
1 godz. 35 min