
Urządzenia i Akcesoria
Pão rústico de azeitona
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 3 godz. 15 min
20 fatias
Składniki
-
azeitona preta s/ caroço80 g
-
figo seco80 g
-
noz60 g
-
alecrim só as folhas2 pés de
-
farinha de centeio integral200 g
-
farinha tipo 65450 g
-
água300 g
-
fermento de padeiro fresco25 g
-
sal2 c. chá de
-
azeite100 g
Wartości odżywcze na 1 fatia
Kalorie
198.5 kcal /
830.3 kJ
Białko
4.9 g
Tłuszcz
7.6 g
Węglowodany
28.8 g
Błonnik
3.1 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Sód
0.2 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Rockstars
9 Przepisów
Portugalia
Portugalia