Pão rústico de azeitona

Pão rústico de azeitona

5.0 6 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 3 godz. 15 min
20 fatias

Składniki

  • azeitona preta s/ caroço
    80 g
  • figo seco
    80 g
  • noz
    60 g
  • alecrim só as folhas
    2 pés de
  • farinha de centeio integral
    200 g
  • farinha tipo 65
    450 g
  • água
    300 g
  • fermento de padeiro fresco
    25 g
  • sal
    2 c. chá de
  • azeite
    100 g

Wartości odżywcze na 1 fatia

Kalorie 198.5 kcal / 830.3 kJ
Białko 4.9 g
Tłuszcz 7.6 g
Węglowodany 28.8 g
Błonnik 3.1 g
Tłuszcz nasycony 1 g
Sód 0.2 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...