Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 3 Stängel Petersilie, abgezupft
- 3 Stängel Koriander, abgezupft
- 1 Stängel Estragon, abgezupft
-
1
Zwiebel, halbiert
lub 2 Schalotten - 2000 g Wasser
- 30 g Zitronensaft
- 350 g Kabeljaufilet, frisch, ohne Haut
- 4 Prisen Pfeffer
- 4 Prisen Salz
- 800 g Kartoffeln, in Stücken
- 50 g Butter, in Stücken
- 20 g Sahne
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1472 kJ / 350 kcal
- Białko
- 21 g
- Węglowodany
- 35 g
- Tłuszcz
- 13 g
- Tłuszcz nasycony
- 8 g
- Błonnik
- 4 g
- Sód
- 718 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sous-vide Putenbrust mit Zitrusfrüchten
3h 30min
Hühner-Kraft-Suppe
2j 10 menit
Spargel mit Kartoffeln und Sauce Hollandaise
45 Min
Wolfsbarsch mit Bouillon-Gemüse
3h 30min
Entenbrust-Salat mit Balsamico-Blaubeer-Vinaigrette
1 godz. 35 min
Spargel und Kartoffeln mit Sauce Hollandaise
50 menit
Sous-vide gegarter Schweinebauch mit Kartoffel-Endivien-Stampf
13hod. 15min
Portwein-Bäckchen mit Spätzle
5h 10 min
Schnelle Sauce Hollandaise
10 min
Rinderfilet mit Ofengemüse und Sauce Hollandaise
1j 20 menit
Schweine-Krustenbraten mit Senfsauce
4 Std.
Saftgulasch vom Rind
2h 45 min