Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 gramů camembertu, na kousky
-
25
gramů cideru
lub 25 gramů suchého bílého vína - 25 gramů jablečného octa
- ¼ čajové lžičky soli
- 80 gramů smetany
- 100 gramů anglické slaniny, na proužky
- 200 gramů jablek, bez jádřince, na plátky
- 150 - 200 gramů salátových listů (např. římský salát, ledový salát)
- 1 - 2 špetky čerstvě umletého pepře
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 1086 kJ / 260 kcal
- Białko
- 11 g
- Węglowodany
- 8 g
- Tłuszcz
- 20 g
- Błonnik
- 2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cukety plněné krůtím masem
1 Std. 10 Min
Bylinkové máslo
10 Min
Masem plněné brambory s karamelizovanou cibulí
1 Std. 15 Min
Univerzální dresink
5 Min
Lehký bramborový salát s jablky a koprem
1 Std.
Těstovinový salát s fetou a olivami
1 Std. 40 Min
Sorbet z lesních plodů
5 Min
Sýrový salát s vlašskými ořechy
15 Min
Zapečené těstoviny s tuňákem a rajčaty
1 Std.
Rajčatovo-fazolový salát
30 Min
Sladké broskvové podmáslí
10 Min
Pečená dýně plněná mletým masem
1 Std. 30 Min