Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 gramů camembertu, na kousky
-
25
gramů cideru
lub 25 gramů suchého bílého vína - 25 gramů jablečného octa
- ¼ čajové lžičky soli
- 80 gramů smetany
- 100 gramů anglické slaniny, na proužky
- 200 gramů jablek, bez jádřince, na plátky
- 150 - 200 gramů salátových listů (např. římský salát, ledový salát)
- 1 - 2 špetky čerstvě umletého pepře
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 1086 kJ / 260 kcal
- Białko
- 11 g
- Węglowodany
- 8 g
- Tłuszcz
- 20 g
- Błonnik
- 2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Bulgurový salát s granátovým jablkem a fetou
50 min
Steak s rukolovým salátem
35 min
Salát s kuřecím masem, sýrem a tofu
1h
Caesar salát s kuřecím masem
50 min
Vrstvený dezert s rebarborou a jahodami
30 min
Kuřecí stehna s bylinkovou salsou a salátem z bílých fazolí s rukolovým pestem
55 min
Salát romanesco
1 godz. 45 min
Kuřecí paličky v omáčce z červené papriky a kuskus s cuketou a sýrem feta
55 min
Kořeněná pečená kuřecí stehna s pomerančem a rýží basmati s rozinkami
1h
Ředkvičková pomazánka
5min
Řecké tzatziki
20 min
Těstovinový salát s fetou a olivami
1h 40min