Kuře v krémové hořčičné omáčce
TM5 TM6

Kuře v krémové hořčičné omáčce

4.3 (80 ocen)

Składniki

  • 30 gramů olivového oleje
  • 15 gramů hladké mouky
  • 100 gramů cibule, na kousky
  • 200 gramů mrkve, na kousky
  • 2 stroužky česneku
  • 2 polévkové lžíce dijonské hořčice
  • 1 polévková lžíce čerstvého tymiánu, plus na ozdobu
  • 500 gramů brambor, neoloupaných, na kostky (3 cm)
  • 150 gramů vody
  • 1 vrchovatá čajová lžička kuřecí dochucovací pasty
    lub 1 kuřecí bujón (pro 0,5l vody), rozdrobený
  • ½ - 1 čajová lžička soli, podle chuti
  • 2 - 3 špetky čerstvě umletého pepře, podle chuti
  • 800 gramů kuřecích prsou, bez kůže, na kostky (4 cm)
  • 100 gramů smetany, min. 30 % tuku

Wartości odżywcze
na 1 porci
Kalorie
1419 kJ / 340 kcal
Białko
35 g
Węglowodany
20 g
Tłuszcz
12 g
Błonnik
2.7 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy