Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 gramů olivového oleje
- 15 gramů hladké mouky
- 100 gramů cibule, na kousky
- 200 gramů mrkve, na kousky
- 2 stroužky česneku
- 2 polévkové lžíce dijonské hořčice
- 1 polévková lžíce čerstvého tymiánu, plus na ozdobu
- 500 gramů brambor, neoloupaných, na kostky (3 cm)
- 150 gramů vody
-
1
vrchovatá čajová lžička kuřecí dochucovací pasty
lub 1 kuřecí bujón (pro 0,5l vody), rozdrobený - ½ - 1 čajová lžička soli, podle chuti
- 2 - 3 špetky čerstvě umletého pepře, podle chuti
- 800 gramů kuřecích prsou, bez kůže, na kostky (4 cm)
- 100 gramů smetany, min. 30 % tuku
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 1419 kJ / 340 kcal
- Białko
- 35 g
- Węglowodany
- 20 g
- Tłuszcz
- 12 g
- Błonnik
- 2.7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Zapečené brambory s kysaným zelím a uzeným masem
1 Std. 20 Min
Penne s kuřetem a sladkou BBQ omáčkou
40 Min
Kuře s těstovinami orzo a pestem
30 Min
Kuře po asijsku s citrónovou omáčkou
35min
Těstoviny s kuřecím masem a sušenými rajčaty
30 Min
Fusilli s kuřecími kousky, houbovou omáčkou a fazolkami
45 Min
Kuře s mrkví, paprikou a krémovou hořčicovou omáčkou
1 Std. 10 Min
Drůbeží guláš s knedlíkem
40 Min
Krůtí prsa à la španělský ptáček
25 min
Kuře s batáty a červenými fazolemi
45 Min
Kuřecí frikasé se zeleninovou směsí
45 Min
Kuře se smetanovo-zeleninovou omáčkou
50 Min