Horní kuřecí stehna pečená na zelí
TM6 TM5

Horní kuřecí stehna pečená na zelí

4.3 (12 ocen)

Składniki

  • 100 gramů cibule, napůl
  • 80 gramů mrkve, na kousky
  • 20 gramů oleje, plus navíc 2 polévkové lžíce
  • 4 - 6 horních kuřecích stehen, s kůží a kostí
  • 1 čajová lžička soli
  • ½ čajové lžičky mletého černého pepře
  • 1 čajová lžička sladké červené papriky
  • ½ čajové lžičky pálivé papriky
  • 1 čajová lžička sušené majoránky
  • 1 čajová lžička sušeného česneku
  • 500 - 600 gramů kysaného zelí, předem propláchnutého a osušeného
  • 100 gramů vody
  • 1 čajová lžička kuřecí dochucovací pasty
    lub 1 drůbeží bujón (0,5 l vody)
  • 5 gramů směsi sušených hub (opcjonalnie)
  • 30 gramů sušených švestek (opcjonalnie)

Wartości odżywcze
na 1 porci
Kalorie
2883.3 kJ / 689.1 kcal
Białko
41.9 g
Węglowodany
12.8 g
Tłuszcz
52.4 g
Tłuszcz nasycony
12.6 g
Błonnik
5.3 g
Sód
1792.9 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy