Krémová polévka s batáty a cizrnou
TM5 TM6

Krémová polévka s batáty a cizrnou

4.6 (29 ocen)

Składniki

  • 750 gramů batátů, na kostky
  • 130 gramů cibule, napůl
  • 520 gramů bílé cizrny, konzervované, scezené
  • 700 gramů vody
  • 1 zeleninový bujón (pro 0,5 l vody)
  • 1 čajová lžička soli, nebo podle chuti
  • 100 gramů crème fraîche
    lub 100 gramů zakysané smetany, 20 % tuku
  • 1 polévková lžíce čerstvé petržele, najemno nasekané

Wartości odżywcze
na 1 porci
Kalorie
885 kJ / 210 kcal
Białko
8 g
Węglowodany
30 g
Tłuszcz
5 g
Błonnik
6 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy