Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 750 gramů batátů, na kostky
- 130 gramů cibule, napůl
- 520 gramů bílé cizrny, konzervované, scezené
- 700 gramů vody
- 1 zeleninový bujón (pro 0,5 l vody)
- 1 čajová lžička soli, nebo podle chuti
-
100
gramů crème fraîche
lub 100 gramů zakysané smetany, 20 % tuku - 1 polévková lžíce čerstvé petržele, najemno nasekané
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 885 kJ / 210 kcal
- Białko
- 8 g
- Węglowodany
- 30 g
- Tłuszcz
- 5 g
- Błonnik
- 6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Kokosový Dhal
20min
Bramborovo-cizrnová polévka s kari
30 Min
Krémová polévka z červené čočky
35 Min
Cizrnové kuličky s dýní
25 Min
Dýňovo-čočková polévka
45 Min
Zeleninové muffiny s tofu a koriandrovo-jogurtovou omáčkou
1h 10min
Dýňovo-rajčatová polévka s kokosovým mlékem
35 Min
Křupavé zeleninové placky s červenou řepou
1h 20min
Jáhlová polévka se zeleninou
35 Min
Jemná celerová polévka s ovesnými vločkami
35 Min
Veganská dršťková polévka s cizrnou a hlívou ústřičnou
30 Min
Květáková polévka s kari a mandlovým mlékem
40min