Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Pan multigrano
- 260 g de agua
-
20
g de levadura fresca, en cubos
lub 2 cditas de levadura seca instantánea -
10
g de miel
lub 10 g de azúcar morena - 350 g de harina de trigo, multigrano
- 150 g de harina de trigo, con alto contenido en gluten
- 20 g de aceite de oliva extra virgen
- ½ cdita de sal fina
Salsa cruda de tomate
- 200 g de jitomate, en cubos
- 5 hojas de albahaca frescas
- 1 diente de ajo, pelado
- 50 g de aceite de oliva extra virgen
- ½ cdita de orégano seco
- ¼ cdita de sal fina
- Wartości odżywcze
- na 1 rebanada
- Kalorie
- 498 kJ / 119 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 18 g
- Tłuszcz
- 4 g
- Tłuszcz nasycony
- 1 g
- Błonnik
- 2 g
- Sód
- 80 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pad thai
40 min
Poke bowl de atún spicy
30 min
Volcán de chocolate
20 min
Arroz jazmín al vapor con té limón
40 min
Salmón y arroz basmati en salsa cremosa de eneldo
40 min
Vegetales rostizados con farro, aderezo de queso feta y limón
55min
Ceviche peruano
1 Std. 15 Min
Rollitos de ensalada de surimi
20 min
Mordiscos caseros
1h
Paté de salmón ahumado
1h 10min
Pasta con pesto de arúgula
30 min
Tiradito de pescado y chile de árbol
10min