
Urządzenia i Akcesoria
Focaccia alla crema di formaggi
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 10 min
4 porzioni
Składniki
Impasto
-
di acqua160 g
-
di strutto30 g
-
di lievito di birra fresco15 g
-
di zucchero1 cucchiaino
-
di farina di forza (manitoba)300 g
-
di sale1 cucchiaino
-
di olio extravergine di oliva10 - 20 g
Farcitura e finitura
-
di crescenza a pezzi200 g
-
di Gorgonzola a pezzi200 g
-
di pasta di acciughe1 - 2 cucchiai
-
di olive taggiasche denocciolate150 g
-
di olio extravergine di oliva2 cucchiai
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
733 kcal /
3067 kJ
Białko
29.2 g
Tłuszcz
43.6 g
Węglowodany
59.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Pizze e focacce
60 Przepisów
Włochy
Włochy