Focaccia alla crema di formaggi

Focaccia alla crema di formaggi

4.2 10 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 10 min
4 porzioni

Składniki

Impasto
  • di acqua
    160 g
  • di strutto
    30 g
  • di lievito di birra fresco
    15 g
    1 ½ cucchiaino di lievito di birra disidratato
  • di zucchero
    1 cucchiaino
    1 cucchiaino di malto di orzo
  • di farina di forza (manitoba)
    300 g
  • di sale
    1 cucchiaino
  • di olio extravergine di oliva
    10 - 20 g
Farcitura e finitura
  • di crescenza a pezzi
    200 g
  • di Gorgonzola a pezzi
    200 g
    200 g di Taleggio, a pezzi
  • di pasta di acciughe
    1 - 2 cucchiai
    2 - 4 filetti di acciuga sott'olio
  • di olive taggiasche denocciolate
    150 g
  • di olio extravergine di oliva
    2 cucchiai

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 733 kcal / 3067 kJ
Białko 29.2 g
Tłuszcz 43.6 g
Węglowodany 59.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...