Urządzenia i Akcesoria
Fava Bean and Goat Cheese Dip
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
6 portions
Składniki
-
12 oz frozen fava beansfresh fava beans shelled12 oz
-
water20 oz
-
fresh tarragon leaves only1 sprig
-
mint leaves5
-
garlic clove1
-
lemon thin peel only, no pith1
-
salt to taste½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
goat cheese6 oz
-
olive oil1 oz
-
lemon juice to taste1 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
342.5 mg
Białko
10 g
Kalorie
719.1 kJ /
171.9 kcal
Tłuszcz
11.1 g
Błonnik
4.6 g
Tłuszcz nasycony
4.9 g
Węglowodany
11.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Basil Peach Sorbet
10 min
Steamed Halibut with Romesco Sauce (Bill Yosses)
55 min
Broccoli or Cauliflower Rice
5 min
Classic Zabaglione
15 min
Purple Cauliflower Soup
25 min
Green Bean Casserole
1 godz. 30 min
Chocolate Marquise
4 godz. 55 min
Artichoke and Butterbean Dip
10 min
Stuffed Peppers with Herbed Quinoa
40 min
Hummus (Ilan Hall)
9 godz. 5 min
Caponata
50 min
Beet Hummus
20 min