Urządzenia i Akcesoria
Fava Bean and Goat Cheese Dip
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
6 portions
Składniki
-
12 oz frozen fava beansfresh fava beans shelled12 oz
-
water20 oz
-
fresh tarragon leaves only1 sprig
-
mint leaves5
-
garlic clove1
-
lemon thin peel only, no pith1
-
salt to taste½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
goat cheese6 oz
-
olive oil1 oz
-
lemon juice to taste1 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
342.5 mg
Białko
10 g
Kalorie
719.1 kJ /
171.9 kcal
Tłuszcz
11.1 g
Błonnik
4.6 g
Tłuszcz nasycony
4.9 g
Węglowodany
11.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Vegetable Stock Paste
45 min
Tomato Bread Pudding
30 min
Hawaiian Coleslaw
15 min
Mushroom Walnut Pâté
5 min
Eggplant, Spinach & Lentil Curry
25 min
Zucchini and Ginger Marmalade
40 min
Mushroom Risotto
30 min
Basil Pesto
10 min
Basil Pesto (TM5 Metric)
10 min
Orange Marinated Olives
10 min
5-Second Rainbow Salad
5 min
Cranberry Vinaigrette
5 min