Urządzenia i Akcesoria
Sous-vide Ossobuco
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 12 godz. 40 min
4 portions
Składniki
-
veal shank, sliced, bone in (approx. 160 g-200 g each, 10 cm x 15 cm)4 pieces
-
salt2 pinches
-
ground black pepper2 pinches
-
plain flour1 Tbsp
-
olive oil4 Tbsp
-
garlic clove1
-
onions quartered50 g
-
leeks white part only, sliced (3 mm)200 g
-
sweet paprika1 pinch
-
tomato purée75 g
-
red wine200 g
-
water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)1400 g
-
1 tsp ascorbic acid powderlemon juice freshly squeezed (see tip)30 g
-
fresh parsley leaves chopped, for garnishing
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
372 mg
Białko
59 g
Kalorie
2339 kJ /
559 kcal
Tłuszcz
24 g
Błonnik
1.7 g
Tłuszcz nasycony
5 g
Węglowodany
15 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Steak tartare
10 min
Thai Steamed Trout Parcels
35 min
Perfect steak with sauce Bernaise
35 min
French chicken liver pâté (L'Atelier Gourmet Food)
4 godz. 15 min
Romesco Dip
10 min
Mixed Berries Pavlova Stack
5 godz. 30 min
Sous-vide Korean-style BBQ Pork Loin
4 godz. 50 min
Sous-vide Scallops in Lemon Butter Sauce
1 godz. 10 min
Jasmine Rice
35 min
Herb Crusted Lamb with Pea Purée and Asparagus
50 min
Peruvian Ceviche
1 godz. 15 min
Lobster and Tarragon Risotto - Risotto con aragosta e dragoncello
35 min