Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 4 pieces veal shank, sliced, bone in (approx. 160 g-200 g each, 10 cm x 15 cm)
- 2 pinches salt
- 2 pinches ground black pepper
- 1 Tbsp plain flour
- 4 Tbsp olive oil
- 1 garlic clove
- 50 g onions, quartered
- 200 g leeks, white part only, sliced (3 mm)
- 1 pinch sweet paprika
- 75 g tomato purée
- 200 g red wine
- 1400 g water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)
-
30
g lemon juice, freshly squeezed (see tip)
lub 1 tsp ascorbic acid powder - fresh parsley leaves, chopped, for garnishing
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2339 kJ / 559 kcal
- Białko
- 59 g
- Węglowodany
- 15 g
- Tłuszcz
- 24 g
- Tłuszcz nasycony
- 5 g
- Błonnik
- 1.7 g
- Sód
- 372 mg
Alternatywne przepisy
Halloween Dipped Apples
Brak ocen
Slow-cooked Beef and Baby Corn Stew with Rice
4 Std. 20 Min
Potato Gratin (TM5)
1h 10 min
Stir Fried Potato Shreds
Brak ocen
Mediterranean-style Salad with Smoky Chicken (TM5)
1h 10 min
Turkish eggs (Cilbir) on Greek yoghurt, served with toast and green salad
30 min
Egg White Coconut Omelette
45 min
Dalgona coffee with Irish cream
15min
Bulgur and Salmon Rolls
1h 20 min
Chicken and pear pie
Brak ocen
Berry liqueur
30 min
Prawn Gratin with Pink Peppercorns
30 min