Urządzenia i Akcesoria
Sous-vide Ossobuco
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 12 godz. 40 min
4 portions
Składniki
-
veal shank, sliced, bone in (approx. 160 g-200 g each, 10 cm x 15 cm)4 pieces
-
salt2 pinches
-
ground black pepper2 pinches
-
plain flour1 Tbsp
-
olive oil4 Tbsp
-
garlic clove1
-
onions quartered50 g
-
leeks white part only, sliced (3 mm)200 g
-
sweet paprika1 pinch
-
tomato purée75 g
-
red wine200 g
-
water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)1400 g
-
1 tsp ascorbic acid powderlemon juice freshly squeezed (see tip)30 g
-
fresh parsley leaves chopped, for garnishing
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
372 mg
Białko
59 g
Kalorie
2339 kJ /
559 kcal
Tłuszcz
24 g
Błonnik
1.7 g
Tłuszcz nasycony
5 g
Węglowodany
15 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mushroom and white wine cream sauce
30 min
Taramasalata
15 min
Crispy Parmesan Salmon with Vegetables and Lemon Cream Sauce
1 godz.
Pimm's Jelly with Cucumber Sorbet
4 godz. 25 min
Steamed scallops with cauliflower and truffle purée
35 min
Cucumber, dill and sour cream dressing (Thermomix® Cutter, using modes)
10 min
Sous-Vide Osso Buco
12 godz. 40 min
Sous-vide Pork Cheeks in Red Wine
8 godz. 45 min
Sous-vide Octopus Salad
8 godz.
Quenelles with Watercress Sauce
2 godz. 45 min
Sous-vide Korean-style BBQ Pork Loin
4 godz. 50 min
Sous-vide Pork Tenderloin with Ginger Glaze
1 godz. 40 min