Urządzenia i Akcesoria
Torta caprese (flourless almond cake)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz.
12 portions
Składniki
Cake
-
butter room temperature150 g
-
dark chocolate broken into pieces250 g
-
almonds250 g
-
raw sugar250 g
-
eggs6
-
baking powder1 tbsp
-
cocoa powder1 tbsp
-
Amaretto® liqueur (optional)50 g
Chocolate ganache
-
dark chocolate broken into pieces100 g
-
pouring (whipping) cream80 g
-
fresh berries for garnishing (optional)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
167.1 mg
Białko
10.3 g
Kalorie
2217.8 kJ /
528.1 kcal
Tłuszcz
38.3 g
Błonnik
2.9 g
Tłuszcz nasycony
17.3 g
Węglowodany
35.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Date, orange and olive oil cake with salted white chocolate ice cream (Shane Delia)
9 godz. 50 min
Polenta, mandarin and almond cake
2 godz. 35 min
Almond and pear tart
40 min
Pear and chocolate frangipane
2 godz.
Panna cotta with rhubarb topping (George Calombaris)
25 godz. 15 min
Almond thins
25 min
Baked salmon cheesecake
26 godz. 35 min
Chocolate and anise fruit bark
2 godz. 20 min
Chocolate fondant cake
40 min
Gluten free carrot and almond cake
2 godz. 30 min
Orange and almond cake
2 godz. 20 min
Caribbean carrot cake
2 godz. 10 min