Urządzenia i Akcesoria
Torta caprese (flourless almond cake)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz.
12 portions
Składniki
Cake
-
butter room temperature150 g
-
dark chocolate broken into pieces250 g
-
almonds250 g
-
raw sugar250 g
-
eggs6
-
baking powder1 tbsp
-
cocoa powder1 tbsp
-
Amaretto® liqueur (optional)50 g
Chocolate ganache
-
dark chocolate broken into pieces100 g
-
pouring (whipping) cream80 g
-
fresh berries for garnishing (optional)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
167.1 mg
Białko
10.3 g
Kalorie
2217.8 kJ /
528.1 kcal
Tłuszcz
38.3 g
Błonnik
2.9 g
Tłuszcz nasycony
17.3 g
Węglowodany
35.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Orange and almond cake
2h 20min
Gluten free lemon tart
2h 25min
Baked honey cheesecake
4h 20min
Pepita almond Florentines
1h
Apple, pear and bay leaf cake
1h 15min
Caribbean carrot cake
2h 10min
Coconut-lime rice pudding with caramelised pineapple
45min
Polenta, mandarin and almond cake
2h 35min
Torta caprese with raspberry jelly
2h
Almond addiction
1h
Gluten free carrot and almond cake
2h 30min
Peach and plum upside-down cake
50min