Natural yoghurt (mixing bowl method)

Natural yoghurt (mixing bowl method)

4.9 331 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 11 godz.
16 portions

Składniki

  • natural yoghurt (see Tips)
    110 g
  • full cream milk (see Tips)
    1800 g
  • caster sugar (optional)
    50 - 80 g
  • full cream milk powder (see Tips)
    100 g

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 63.3 mg
Białko 5.8 g
Kalorie 551.3 kJ / 131.3 kcal
Tłuszcz 5.8 g
Błonnik 0 g
Tłuszcz nasycony 3.8 g
Węglowodany 14.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...