Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 5 个 荸荠 ,去皮切块
- 200 克 猪肉肉糜
- 10 克 葱 ,切末
- ½ 茶匙 盐
- 1 茶匙 生抽
- ½ 茶匙 糖
- 40 张 肉燕皮
- 500 克 水 ,蒸煮用
- 800 克 高汤
- ½ 茶匙 醋
- ½ 茶匙 麻油
- ¼ 茶匙 胡椒粉
- 香菜 ,适量,装饰用
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1236.8 kJ / 295.5 kcal
- Białko
- 12.6 g
- Węglowodany
- 10.6 g
- Tłuszcz
- 22.6 g
- Błonnik
- 0.3 g