Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 4 bucăți piept de pui, cu sau fără piele (180-200 g fiecare, 2-3 cm grosime)
- 1200 g apă (asigurați-vă că pungile sunt complet acoperite cu apă)
-
30
g zeamă de lămâie, proaspăt stoarsă
lub 1 linguriță rasă vitamina C
- Wartości odżywcze
- na 1 porție
- Kalorie
- 1171 kJ / 280 kcal
- Białko
- 64 g
- Węglowodany
- 0 g
- Tłuszcz
- 2 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.5 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 181 mg
Alternatywne przepisy
Chifteluțe în sos de roșii, gătite lent
3h 40min
Sos de roșii pentru primele paste (10-12 luni)
20 min
Spumă de cafea
15 min
Mușchi de porc cu miere și ierburi aromate
4h 10 min
Piept de rață sous-vide
Nessuna valutazione
Piept de pui cu cușcuș în stil arab
45 min
Pasta primavera
1 godz.
Pulpe de pui sous-vide
1u. 35min
Rulouri de miel cu scorțoneră și cartofi dulci
Nessuna valutazione
Pește slab sous-vide
Nessuna valutazione
Salată cu pere și Roquefort
15 min
Limonadă
5 Min