Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 4 bucăți piept de pui, cu sau fără piele (180-200 g fiecare, 2-3 cm grosime)
- 1200 g apă (asigurați-vă că pungile sunt complet acoperite cu apă)
-
30
g zeamă de lămâie, proaspăt stoarsă
lub 1 linguriță rasă vitamina C
- Wartości odżywcze
- na 1 porție
- Kalorie
- 1171 kJ / 280 kcal
- Białko
- 64 g
- Węglowodany
- 0 g
- Tłuszcz
- 2 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.5 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 181 mg
Alternatywne przepisy
Pui mărunțit în sos de roșii (tinga de pollo)
30min
Pui Alfredo cu paste, gătit lent
3 Std. 35 Min
Cremă de oțet balsamic de zmeură
73sa
Amestec de condimente 7 arome
Pas d’évaluation
Sangria cu zmeură și busuioc
40min
Piept de rață sous-vide
Pas d’évaluation
Spată de porc sous-vide
Pas d’évaluation
Pui cu jalapeño pe frunze de salată verde
Pas d’évaluation
Supă de mazăre și ghimbir, somon cu lămâie, broccoli și cartofi
45min
Pește în stil indian, cu sos de iaurt, cartofi și legume
1 Std.
Frigărui de pui cu garnitură de orez cu chimion și salată caldă de legume
2h
Pulpe de pui sous-vide
1h 35 min