Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Aluatul pentru cannelloni
- 300 g făină
- 3 ouă (de cca. 60 g)
- 10 g ulei de măsline extravirgin
Umplutura
- 700 g apă
- 600 g frunze de spanac congelat
- 150 g lapte
- 1 linguriță sare, plus după gust
- 600 g ricotta din lapte de vacă, proaspătă, bine scursă
Sosul béchamel
- 500 g lapte
- 50 g făină
- 20 g unt nesărat
- ½ - 1 linguriță sare, după gust
- 1 priză nucșoară măcinată
Preparatul final
- 2 - 3 linguri parmezan ras
- 20 g unt nesărat, bucățele mici
- Wartości odżywcze
- na 1 porție
- Kalorie
- 3753 kJ / 897 kcal
- Białko
- 41.9 g
- Węglowodany
- 84.3 g
- Tłuszcz
- 45.9 g
- Błonnik
- 302.1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Supă de praz și cartofi
40p
Pastă cremoasă de roșii uscate și fasole albă
10p
Mini calzone cu spanac
2 Std. 35 Min
Cheesecake cu mango
6sa 35 dk
Clătite cu spanac, jambon și ricotta
1hod. 45min
Quiche cu tofu
Brak ocen
Spanakopita Soulei
1óra 35p
Zinger cu ananas și ghimbir
10p
Pahare cu somon și andive
Brak ocen
Spanac cu brânză la cuptor
9 godz. 45 min
Three course meal pentru doi
1óra 15p
Falafel rapid
30p