Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Tocana de carne de vită cu bere
- 40 g ulei de măsline
- 600 g carne de vită, fără os (pentru tocană), tăiată cuburi (2 cm)
- 1 linguriță sare
- 2 prize piper măcinat
- 150 g ceapă, tăiată bucăți
- 15 g amidon de porumb
- 250 g apă
- 150 g praz, tăiat rondele
- 330 g bere neagră, orice tip
- 1 linguriță frunze de cimbru proaspăt
- 1 lingură sos Worcestershire
-
½
linguriță concentrat pastă de carne
lub ½ cub de concentrat de carne (pentru 0,5 l)
Aluatul și asamblarea
- 150 g făină
- 65 g unt rece, tăiat cuburi
- 1 ou mijlociu (53-63 g)
- ½ linguriță sare
- 1 gălbenuș bătut ușor, pentru uns
- Wartości odżywcze
- na 1 porție
- Kalorie
- 2711 kJ / 647 kcal
- Białko
- 39 g
- Węglowodany
- 36 g
- Tłuszcz
- 35 g
- Błonnik
- 3.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Quiche Lorraine
50 min
Gulaș de vită cu găluști de pâine
1h 30min
Chili con carne
35 min
Chutney de merișoare cu rozmarin
45 min
Plăcintă cu ciuperci
1 Std. 40 Min
Confit de rață cu salată de linte și portocale
Brak ocen
Pui cu jalapeño pe frunze de salată verde
Brak ocen
Flan rapid de Roquefort
30 min
Spată rulată de miel, la cuptor
2h 30min
Plăcintă cu miel și praz
2h
Tartă cu ton și roșii
30 min
Supă de legume, Oeufs en cocotte cu spanac
1h