Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 8 medalioane de vițel (80-100 g fiecare, 3,5 cm grosime)
- 1500 - 1600 g apă (asigurați-vă că pungile sunt complet acoperite cu apă)
-
30
g zeamă de lămâie, proaspăt stoarsă
lub 1 linguriță rasă vitamina C - 1 lingură unt
- Wartości odżywcze
- na 1 porție
- Kalorie
- 1204 kJ / 287 kcal
- Białko
- 34 g
- Węglowodany
- 0 g
- Tłuszcz
- 17 g
- Tłuszcz nasycony
- 6 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 135 mg
Alternatywne przepisy
Gulaș de vită cu găluști de pâine
1 Std. 30 Min
Vită Stroganoff
1 godz.
Antricot de vită sous-vide
2 Std. 45 Min
Chili con carne
35 min
Mușchi de porc cu miere și ierburi aromate
4h 10min
Tartar de somon
10min
Sos pentru grătar în stil texan
20 min
Midii în stil provensal
35 min
Sos Bordelaise
55min
Salsa dulce-acrișoară cu ardei
40 min
Pește slab sous-vide
Brak ocen
Tartă cu ton și roșii
30 min