Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Foietaj
- 200 g unt nesărat, cuburi (1-2 cm), apoi înghețat pentru 20 minute
- 200 g făină, plus pentru presărat
- 90 g apă, rece
- ½ linguriță sare
Topping
- 100 g parmezan, tăiat bucăți (2 cm)
- 500 g apă
- 250 g sparanghel subțire
- 190 g unt nesărat, cuburi
- 6 gălbenușuri, de la ouă mijlocii
-
4 ½
lingurițe zeamă de lămâie
lub 4 ½ lingurițe oțet (cidru/vin alb) - ¼ linguriță sare
- 4 prize piper negru măcinat
- Wartości odżywcze
- na 1 porție
- Kalorie
- 4421 kJ / 1057 kcal
- Białko
- 24.3 g
- Węglowodany
- 43.6 g
- Tłuszcz
- 87.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Risotto cu parmezan
30 min
Rață cu sos de mure și piure de țelină
40 min
Pierogi cu varză coaptă
2h 30 min
Budincă de mere cu mure
1h 15min
Chiftele mediteraneene din dovlecel cu salsa
30 min
Sparanghel cu lămâi și capere
25 min
Pâinici cu ciocolată și dovlecel
1 Std. 30 Min
Spanakopita Soulei
1 godz. 35 min
Roșii umplute cu ton
35 min
Zinger cu ananas și ghimbir
10min
Dip de anghinare și tofu
5 Min
Cocktail tropical
10min