Pâte à pizza sans gluten (nouvelle recette)

Pâte à pizza sans gluten (nouvelle recette)

2.9 80 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
1 La recette complète

Składniki

  • 220 g d'eau
  • 1 c. à café de sucre en poudre
  • 20 g de levure boulangère fraîche émiettée
  • 400 g de mix de farines sans gluten et un peu pour fariner
  • 30 g d'huile d'olive
  • 1 c. à café de sel
  • ½ c. à café de bicarbonate de sodium
  • huile d'olive pour huiler

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 La recette complète

Sód 1996 mg
Białko 9 g
Kalorie 7361 kJ / 1739 kcal
Tłuszcz 32 g
Błonnik 13 g
Tłuszcz nasycony 5 g
Węglowodany 341 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...