Zuppa di merluzzo con pancetta croccante e porri

Zuppa di merluzzo con pancetta croccante e porri

4.6 121 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 porzioni

Składniki

  • 150 g di porro a fette (1 cm circa)
  • 40 g olio extravergine di oliva
  • 100 g di pancetta a cubetti
  • 600 g di patate a pezzi (2-3 cm)
  • 600 g di acqua
  • 1 cucchiaino di sale grosso
  • 600 g di filetti di merluzzo

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 4 porzioni

Białko 129.7 g
Kalorie 6544 kJ / 1564 kcal
Tłuszcz 73.6 g
Błonnik 12.7 g
Węglowodany 102 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...