Urządzenia i Akcesoria
Napa Kimchi
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 14 godz. 15 min
15 portions
Składniki
-
white rice2 oz
-
Chinese cabbage core removed, cut into pieces (2 in.), divided21 oz
-
salt (e.g. non-iodized, canning or pickling salt)3 tbsp
-
water for soaking
-
carrots cut into pieces (1 in.)7 oz
-
Chinese white radish cut into pieces5 ½ oz
-
onions halved5 ½ oz
-
fresh ginger peeled, sliced (½ in.)1 oz
-
garlic cloves6
-
brown sugar1 oz
-
spring onions cut into pieces (approx. 2 in.)2 oz
-
fish sauce2 tbsp
-
dried chili flakes medium mild (see Tip)1 - 2 tbsp
-
lemon juice1 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1647.6 mg
Białko
1.5 g
Kalorie
208.4 kJ /
49.8 kcal
Tłuszcz
0.8 g
Błonnik
1.4 g
Tłuszcz nasycony
0.1 g
Węglowodany
10 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Ginger Garlic Paste
10 min
Sambhar Masala
25 min
Crispy Garlic Slices and Garlic Oil
20 min
Cinnamon Macadamia Nut Milk
10 min
Peanut Milk
5 min
Garlic Paste
20 min
Purple Yam Huat Kuih (Taro Root Steamed Cupcakes)
1 godz. 55 min
Slow-cooked Haricot Beans
14 godz. 40 min
Soy Yogurt
11 godz. 30 min
Thai Iced Tea
2 godz. 25 min
Umami Soup
1 godz. 20 min
Thosai (Rice and Lentil Pancakes)
9 godz. 10 min