Urządzenia i Akcesoria
Napa Kimchi
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 14 godz. 15 min
15 portions
Składniki
-
white rice2 oz
-
Chinese cabbage core removed, cut into pieces (2 in.), divided21 oz
-
salt (e.g. non-iodized, canning or pickling salt)3 tbsp
-
water for soaking
-
carrots cut into pieces (1 in.)7 oz
-
Chinese white radish cut into pieces5 ½ oz
-
onions halved5 ½ oz
-
fresh ginger peeled, sliced (½ in.)1 oz
-
garlic cloves6
-
brown sugar1 oz
-
spring onions cut into pieces (approx. 2 in.)2 oz
-
fish sauce2 tbsp
-
dried chili flakes medium mild (see Tip)1 - 2 tbsp
-
lemon juice1 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1647.6 mg
Białko
1.5 g
Kalorie
208.4 kJ /
49.8 kcal
Tłuszcz
0.8 g
Błonnik
1.4 g
Tłuszcz nasycony
0.1 g
Węglowodany
10 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Keto Pecan Tarts
2 godz. 20 min
Kabocha Squash Dumplings in Dashi Broth (Matthew Kenney)
2 godz. 10 min
Gluten-Free Pumpkin Streusel Bundt Cake
50 min
Lemongrass Chicken Soup
50 min
Shiitake Mushroom Soup with Burdock Root
35 min
Mango on Coconut Sticky Rice
55 min
Serunding Udang Kering (Dried Shrimp Floss)
1 godz.
All-Purpose Gluten Free Flour
5 min
Hainan Chicken Rice, Vegetable Soup, Steamed Egg
1 godz. 25 min
Keto Pumpkin Pie
4 godz. 10 min
Salmon Miso Soup
30 min
Pulut Pagi (Glutinous Rice Balls with Savoury Coconut Topping)
4 godz. 40 min