Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 oz white rice
- 21 oz Chinese cabbage, core removed, cut into pieces (2 in.), divided
- 3 tbsp salt (e.g. non-iodized, canning or pickling salt)
- 16 oz water, divided, plus extra for soaking
- 7 oz carrots, cut into pieces (1 in.)
- 5 ½ oz Chinese white radish, cut into pieces
- 5 ½ oz onions, halved
- 1 oz fresh ginger, peeled, sliced (½ in.)
- 6 garlic cloves
- 1 oz brown sugar
- 2 oz spring onions, cut into pieces (approx. 2 in.)
- 2 tbsp fish sauce
- 1 - 2 tbsp dried chili flakes, medium mild (see Tip)
- 1 oz lemon juice
- Wartości odżywcze
- na 45 oz
- Kalorie
- 2728 kJ / 652 kcal
- Białko
- 21 g
- Węglowodany
- 146 g
- Tłuszcz
- 4 g
- Tłuszcz nasycony
- 1 g
- Błonnik
- 21 g
- Sód
- 3452 mg
Alternatywne przepisy
Biltmore Chicken Posole
1hod. 30min
Artichokes with Garlic Tarragon Butter
40 min
Pineapple Carpaccio with Pink Sorbet
Brak ocen
Orange Marinated Olives
10 min
Crispy Shallots and Shallot Oil
25min
Fermented Carrots
84h 30min
Walnut Fresh Cheese and Whey Soda Bread
12h 15min
Jalapeño XO Sauce with Scallops and Black Rice (Thomas Lim)
14h 10min
Peeling Ginger
5 min
Chinese Chicken Salad Dressing
10 min
Spaghetti Squash with Chilies, Lime and Dukkah
1 Std. 5 Min
Steamed Eggs in Tomato Sauce (Shakshuka)
45min