Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 oz white rice
- 21 oz Chinese cabbage, core removed, cut into pieces (2 in.), divided
- 3 tbsp salt (e.g. non-iodized, canning or pickling salt)
- 16 oz water, divided, plus extra for soaking
- 7 oz carrots, cut into pieces (1 in.)
- 5 ½ oz Chinese white radish, cut into pieces
- 5 ½ oz onions, halved
- 1 oz fresh ginger, peeled, sliced (½ in.)
- 6 garlic cloves
- 1 oz brown sugar
- 2 oz spring onions, cut into pieces (approx. 2 in.)
- 2 tbsp fish sauce
- 1 - 2 tbsp dried chili flakes, medium mild (see Tip)
- 1 oz lemon juice
- Wartości odżywcze
- na 45 oz
- Kalorie
- 2728 kJ / 652 kcal
- Białko
- 21 g
- Węglowodany
- 146 g
- Tłuszcz
- 4 g
- Tłuszcz nasycony
- 1 g
- Błonnik
- 21 g
- Sód
- 3452 mg
Alternatywne przepisy
Savory Rice Porridge (Congee)
35 min
Crackers from Kale Juice Pulp
45 min
Spicy Lemon Vinaigrette
5min
Brown Rice Milk
10min
Cauliflower Stuffing for Hedonists (Bill Yosses)
55 min
Tangzhong Milk Bread
2h 35min
Black Tahini Banana Bread
1 godz. 20 min
Hainan Chicken Rice, Vegetable Soup, Steamed Egg
1h 25min
Japanese toasted sesame salad dressing
10min
Moong Dhall (Green Peas Dhall)
40 min
Rendang Tok with Pulut Kuning (Perak Beef Rendang with Yellow Glutinous Rice)
2h 45min
Basque Burnt Cheesecake
3h 10min