Urządzenia i Akcesoria
Mirepoix or Vegetables for Soup or Stew
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
14 oz
Składniki
-
½ oz extra virgin olive oiloil½ oz
-
6 oz red onions, cut in wedgesyellow onions cut in wedges6 oz
-
carrots sliced (½ in. rounds)4 ½ - 5 oz
-
celery sticks sliced (½ in.)2 ½ - 3 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 14 oz
Sód
171 mg
Białko
4 g
Kalorie
1213 kJ /
290 kcal
Tłuszcz
20 g
Błonnik
9.6 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Węglowodany
16 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Steamed Rice
25 min
Slow Cooked Beets
40 min
Steamed Leeks
25 min
Coarsely Ground Peppercorns
5 min
Grated Cheese (Medium-Hard)
5 min
Basic Basmati Rice
35 min
Browning Beef Cubes (Medium)
15 min
Sautéing Red Pepper with Onions
25 min
Sautéing 14 oz Carrots
20 min
Mirepoix
15 min
Sautéed onions (200-300 g)
10 min
Artichokes with Garlic Tarragon Butter
40 min