
Urządzenia i Akcesoria
全酒紅麴豬肉飯
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 3 godz. 30 min
4 人份
Składniki
-
長糯米 ,洗淨瀝乾200 克
-
米酒250 克
-
米酒3 大匙
-
紅麴3 大匙
-
老薑 ,洗淨,切塊80 克
-
黑麻油30 克
-
豬肉絲 (約2公分x1公分 )150 克
-
水700 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
325.8 kcal /
1361.9 kJ
Białko
12.9 g
Tłuszcz
9.5 g
Węglowodany
43.1 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
21.9 g
Sód
462.2 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

吃出美顏肌
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan