全酒紅麴豬肉飯
TM6 TM5

全酒紅麴豬肉飯

5.0 (1 ocena)

Składniki

  • 200 克 長糯米 ,洗淨瀝乾
  • 250 克 米酒
  • 3 大匙 米酒
  • 3 大匙 紅麴
  • 80 克 老薑 ,洗淨,切塊
  • 30 克 黑麻油
  • 150 克 豬肉絲 (約2公分x1公分 )
  • 700 克 水

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
1361.9 kJ / 325.8 kcal
Białko
12.9 g
Węglowodany
43.1 g
Tłuszcz
9.5 g
Tłuszcz nasycony
21.9 g
Błonnik
1 g
Sód
462.2 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy