全酒紅麴豬肉飯

全酒紅麴豬肉飯

5.0 1 ocena
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 3 godz. 30 min
4 人份

Składniki

  • 長糯米 ,洗淨瀝乾
    200 克
  • 米酒
    250 克
  • 米酒
    3 大匙
  • 紅麴
    3 大匙
  • 老薑 ,洗淨,切塊
    80 克
  • 黑麻油
    30 克
  • 豬肉絲 (約2公分x1公分 )
    150 克
  • 700 克

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 325.8 kcal / 1361.9 kJ
Białko 12.9 g
Tłuszcz 9.5 g
Węglowodany 43.1 g
Błonnik 1 g
Tłuszcz nasycony 21.9 g
Sód 462.2 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...