Brownies au caramel

Brownies au caramel

4.2 95 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
10 portions

Składniki

Le caramel
  • de sucre en poudre
    250 g
  • de crème liquide 30-40% m.g.
    180 g
  • d'eau
    30 g
  • de jus de citron
    1 c. à café
  • de beurre froid
    30 g
Le brownie
  • de vinaigre
    1 c. à soupe
  • d'eau
    1000 g
  • de chocolat noir 50% de cacao détaillé en morceaux
    200 g
  • de noisettes décortiquées
    90 g
  • de beurre
    100 g
  • œufs
    3
  • de farine de blé
    130 g
  • de sucre roux
    160 g
  • de levure chimique
    5 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 537.9 kcal / 2251.2 kJ
Białko 6.7 g
Tłuszcz 32.7 g
Węglowodany 52.8 g
Błonnik 3.3 g
Tłuszcz nasycony 16.4 g
Sód 35.1 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...