Brownies au caramel

Brownies au caramel

4.3 97 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
10 portions

Składniki

Le caramel
  • 250 g de sucre en poudre
  • 180 g de crème liquide 30-40% m.g.
  • 30 g d'eau
  • 1 c. à café de jus de citron
  • 30 g de beurre froid
Le brownie
  • 1 c. à soupe de vinaigre
  • 1000 g d'eau
  • 200 g de chocolat noir 50% de cacao détaillé en morceaux
  • 90 g de noisettes décortiquées
  • 100 g de beurre
  • 3 œufs
  • 130 g de farine de blé
  • 160 g de sucre roux
  • 5 g de levure chimique

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 35.1 mg
Białko 6.7 g
Kalorie 2251.2 kJ / 537.9 kcal
Tłuszcz 32.7 g
Błonnik 3.3 g
Tłuszcz nasycony 16.4 g
Węglowodany 52.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...