Urządzenia i Akcesoria
Vegane Käsesauce (zu Nudeln oder zum Überbacken)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 Portionen
Składniki
-
Kartoffeln, mehligkochend in Stücken300 g
-
Möhren in Stücken150 g
-
Zwiebeln halbiert2
-
Knoblauchzehe1
-
Wasser480 g
-
Cashewkern120 g
-
Senf1 TL
-
Salz2 TL
-
weißer Pfeffer½ TL
-
Muskat¼ TL
-
Hefeflocken4 geh. TL
-
Zitronensaft2 TL
-
Margarine100 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
10 g
Kalorie
1903 kJ /
454 kcal
Tłuszcz
34 g
Błonnik
4 g
Węglowodany
23 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Hin & Veggie!
25 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Parmesanersatz
15 min
Veganaise - vegane Mayonnaise
15 min
Vegane-Bällchen-Pasta
1 godz. 30 min
Veganer Feta-Ersatz mit Kräuteröl
1 godz. 10 min
Mac and Cheese (vegan)
3 godz.
Veganer Käse-Dip
40 min
Seitan-Grundrezept
48 godz.
Vegane Eierspeise
10 min
Veganes "Thunfisch" Baguette
15 min
Veganer Eiaufstrich
10 min
Vegane Mac and Cheese
1 godz.
Vegane Lasagne
1 godz. 50 min