Ketchup curry-fraises

Ketchup curry-fraises

4.3 3 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
2 bouteilles

Składniki

  • de gingembre frais en fines lamelles
    10 g
  • long piment rouge épépiné
    1
  • oignons rouges coupés en 2
    2
  • de tomates coupées en 2
    700 g
  • de fraises coupées en 2
    300 g
  • de sucre de canne
    250 g
  • de purée de tomates
    100 g
  • de vinaigre de framboise
    70 g
  • de curry en poudre doux (45 g)
    3 c. à soupe
  • de sel
    1 c. à café
  • de paprika doux
    1 c. à café bombée
  • de paprika piquant
    ½ c. à café

Wartości odżywcze na 1 bouteille

Kalorie 758 kcal / 3176 kJ
Białko 9 g
Tłuszcz 4 g
Węglowodany 161 g
Błonnik 12.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...