Ketchup curry-fraises

Ketchup curry-fraises

4.5 4 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
2 bouteilles

Składniki

  • 10 g de gingembre frais en fines lamelles
  • 1 long piment rouge épépiné
  • 2 oignons rouges coupés en 2
  • 700 g de tomates coupées en 2
  • 300 g de fraises coupées en 2
  • 250 g de sucre de canne
  • 100 g de purée de tomates
  • 70 g de vinaigre de framboise
  • 3 c. à soupe de curry en poudre doux (45 g)
  • 1 c. à café de sel
  • 1 c. à café bombée de paprika doux
  • ½ c. à café de paprika piquant

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 bouteille

Białko 9 g
Kalorie 3176 kJ / 758 kcal
Tłuszcz 4 g
Błonnik 12.8 g
Węglowodany 161 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...