
Urządzenia i Akcesoria
Ketchup de tomates
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
1200 g
Składniki
-
de tomates bien mûres, coupées en quartiers1000 g
-
de poivrons rouges en morceaux180 g
-
d'oignons rouges130 g
-
gousses d'ail2
-
de vinaigre de vin rouge100 g
-
feuille de laurier1
-
de noix de muscade moulue1 pincée
-
de poivre noir moulu¼ c. à café
-
de poivre de Cayenne, moulu¼ - ½ c. à café
-
de paprika en poudre, doux1 c. à café
-
de sel1 c. à café
-
de miel100 g
Wartości odżywcze na 100 g
Kalorie
51.7 kcal /
217.7 kJ
Białko
1.3 g
Tłuszcz
0.3 g
Węglowodany
10.3 g
Błonnik
1.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Ma cuisine au quotidien
133 Przepisy
Beneluks
Beneluks