Urządzenia i Akcesoria
Caramel sauce
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
4 portions
Składniki
-
white sugar250 g
-
pouring (whipping) cream200 g
-
water1030 g
-
lemon juice (see Tip)1 tsp
-
unsalted butter chilled and added into mixing bowl in 1 piece (approx. 6 x 4 x 1 cm)30 g
-
vinegar1 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
10.5 mg
Białko
1.1 g
Kalorie
1935.5 kJ /
460.9 kcal
Tłuszcz
24.3 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
15.8 g
Węglowodany
63.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Baked chocolate ricotta with blueberries and cream
55 min
Lemon and caper aioli
15 min
Herb and garlic dip
10 min
Butter
10 min
Chocolate sauce
20 min
Vanilla sugar
72 godz.
Chili Jelly
1 godz. 40 min
Peanut brittle
1 godz. 30 min
Chocolate self-saucing pudding
50 min
Haloumi
5 godz.
Koeksisters
1 godz.
Salted caramel sauce
40 min