Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 60 g ceapă galbenă, tăiată în bucăți
- 30 g ulei de măsline extravirgin
- 320 g orez Arborio
- 50 g vin alb, sec
- 700 g apă
- 1 linguriță sare
- 200 g Gorgonzola, tăiat în bucăți (1 cm)
- 200 g pere, decojite, fără cotor, tăiate bucăți (1 cm)
- 1 ½ linguri unt nesărat
- Wartości odżywcze
- na 1 porție
- Kalorie
- 2618.3 kJ / 623.3 kcal
- Białko
- 15.6 g
- Węglowodany
- 68.8 g
- Tłuszcz
- 30.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 13.5 g
- Błonnik
- 3.6 g
- Sód
- 1294.6 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cușcuș cu caise, alune și feta, legume la aburi
1 Std. 15 Min
Supă cremă de susan negru
15min
Unt cu ghimbir
Brak ocen
Păsărele din griș dulce
40 min
Seitan cu legume, la borcan
Brak ocen
Risotto cu mere și suncă afumată
30 min
Pachețele de somon și cușcuș cu roșii deshidratate
35 Min
Supă de morcovi cu ghimbir
20 min
Tiramisu de căpșune
1j
Paste cu lămâie
35 Min
Risotto cu struguri și Gorgonzola
40 min
Supă de broccoli cu brânză Cheddar
40 min