Risotto cu pere și Gorgonzola
TM6 TM5 TM31

Risotto cu pere și Gorgonzola

4.5 (22 oceny)

Składniki

  • 60 g ceapă galbenă, tăiată în bucăți
  • 30 g ulei de măsline extravirgin
  • 320 g orez Arborio
  • 50 g vin alb, sec
  • 700 g apă
  • 1 linguriță sare
  • 200 g Gorgonzola, tăiat în bucăți (1 cm)
  • 200 g pere, decojite, fără cotor, tăiate bucăți (1 cm)
  • 1 ½ linguri unt nesărat

Wartości odżywcze
na 1 porție
Kalorie
2618.3 kJ / 623.3 kcal
Białko
15.6 g
Węglowodany
68.8 g
Tłuszcz
30.2 g
Tłuszcz nasycony
13.5 g
Błonnik
3.6 g
Sód
1294.6 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy