Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 60 g ceapă galbenă, tăiată în bucăți
- 30 g ulei de măsline extravirgin
- 320 g orez Arborio
- 50 g vin alb, sec
- 700 g apă
- 1 linguriță sare
- 200 g Gorgonzola, tăiat în bucăți (1 cm)
- 200 g pere, decojite, fără cotor, tăiate bucăți (1 cm)
- 1 ½ linguri unt nesărat
- Wartości odżywcze
- na 1 porție
- Kalorie
- 2618.3 kJ / 623.3 kcal
- Białko
- 15.6 g
- Węglowodany
- 68.8 g
- Tłuszcz
- 30.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 13.5 g
- Błonnik
- 3.6 g
- Sód
- 1294.6 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Supă de dovlecei cu busuioc și caju
20min
Salată de legume coapte cu sos de caju
2 Std. 45 Min
Bundt de turtă dulce
1 Std. 40 Min
Cheesecake cu mango
6sa 35 dk
Buturugă de înghețată de banane cu sos caramel
Brak ocen
Bază de pizza din conopidă și ricotta cu brânză cu mucegai, pere și jambon
1h 50 min
Tapenade
10p
Suc de rubarbă și căpșune
45p
Sos de legume pentru paste
40p
Pui în sos de piersici
40p
Pui cu sos cremos de boia
40p
Gofre vegane cu sos de ciocolată
30p