Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g de queso parmesano, en trozos
- 50 g de cebolla
- 1 diente de ajo
- 40 g de mantequilla
- 50 g de tocino ahumado rebanado, en trocitos
- 250 g de arroz arborio
- 700 g de agua
- 1 cubo de caldo de pollo
- 250 g de calabacita, en rebanadas
- ½ cucharadita de sal
- 1 cucharadita de hojas de perejil fresco, picado
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 1717 kJ / 409 kcal
- Białko
- 12 g
- Węglowodany
- 51 g
- Tłuszcz
- 17 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Crema de jitomate
30min
Risotto de alcachofa
25 min
Fetuccine Alfredo
35 Min
Pasta gratinada con espinaca y alcachofas TM6
50 Min
Pesto de espinacas y nueces
5 dk
Fideo seco con arroz
35 Min
Risotto con poro y limón
25 min
Quiche de queso feta y jitomate deshidratado
1 godz. 45 min
Risotto con parmesano
30min
Risotto de calabacitas y espárragos
45 Min
Ñoquis con salsa de tomate y albahaca
50 Min
Risotto de camarón y espárragos
45 Min