Jugo verde primaveral

Jugo verde primaveral

4.9 15 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
4 vasos

Składniki

  • 20 g de kale
  • 100 g de hojas de espinaca fresca
  • 1 pepino de jardín (aprox. 200 g), en trozos
  • 1 manzana verde (aprox. 150 g), en trozos
  • 1 limón bien pelado y sin semillas
  • 5 - 10 g de jengibre al gusto, pelado y en trocitos
  • 250 g de jugo de manzana
  • 1 - 2 cucharadas de miel al gusto

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 4 vasos

Sód 107.9 mg
Białko 7.5 g
Kalorie 1740.9 kJ / 416.1 kcal
Tłuszcz 1.7 g
Błonnik 11.9 g
Tłuszcz nasycony 0.1 g
Węglowodany 102.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...